انواع پکیج فیلتراسیون دیسکی:

پکیج فیلتراسیون دیسکی به منظور تصفیه فیزیکی آب و در واقع جداسازی ذرات جامد موجود در آب مورد استفاده قرار می گیرد. پکیج های فیلتراسیون دیسکی در دو مدل اتوماتیک و نیمه اتوماتیک قابل ارائه می باشد. که بسته به درخواست مصرف کننده انتخاب میشود.در بخش اخبار ومقالات سایت، یک مطلب در خصوص جزییات پکیج فیلتراسیون دیسکی اتومات آمده است که در صورت نیاز می توانید مطالعه فرمایید.https://besamarket.ir/mini-disc-filter-2
یک پکیج فیلتراسیون دیسکی تشکیل شده از شاسی فیلتراسیون، کلکتور ورودی، کلکتور خروجی، کلکتور بکواش، فیلترهای دیسکی، شیرهای بکواش (مدل اتومات و دستی) و کنترلرو اتصالات مربوطه که در سیستم های اتوماتیک از آن استفاده می شود.

نحوه عملکرد پکیج فیلتراسیون دیسکی:

آب از کلکتور ورودی وارد پکیج می شود و با توجه به تعداد واحدهای فیلتراسیون، در آن ها تقسیم می شود، جهت حرکت آب در فیلترها در زمان عملیات فیلتراسیون از بیرون به داخل فیلتر می باشد. عملیات فیلتراسیون ادامه پیدا می کند تا زمانی که فیلترها کثیف شوند، کثیف شدن فیلترها با توجه به افت فشاری که از روی فشار سنج های کلکتور ورودی و خروجی نشان داده می شود، مشخص می شود. به صورت کلی زمان ایده آل برای بکواش زمانی است که افت فشار به نیم بار برسد یعنی به طور مثال اگر کلکتور خروجی فشار 3 بار را نشان می دهد، کلکتور ورودی فشار 3.5 بار را نشان دهد. در این شرایط زمان برای بکواش (شستشوی معکوس) فیلترها فرا رسیده است. در چنین شرایطی در سیستم فیلتراسیون اتوماتیک، بدون نیاز به حضور اپراتور بکواش توسط دستور کنترلر به شیرها به نوبت انجام می شود، به این ترتیب که در حالت بکواش ابتدا در فیلتر اول فنر داخل فیلتر جمع شده و فاصله بین دیسک ها باز می شود  سپس جهت حرکت آب برعکس شده و آب از داخل دیسک ها به بیرون حرکت می کند و دیسک ها به طور کامل تمیز می شوند و به همین ترتیب فیلتر تمیز شده به مدار فیلتراسیون باز می گردد و فیلتر بعدی وارد مرحله بکواش می شود. در پکیج فیلتراسیون نیمه اتومات هم بکواش مشابه فیلتر اتومات انجام می شود فقط با این تفاوت که اپراتور به محض ملاحظه ایجاد افت به میزان حداقل نیم بار، بایستی شیر سه طرفه دستی که در ورودی هر فیلتر نصب شده است را باز کند و منتظر بماند تا در حدود 60 ثانیه فیلتر تمیز شود، سپس شیر را بسته و شیر بعدی باز می شود. در زیر ویدئویی کامل در این خصوص بارگزاری شده است.

مزایای پکیج فیلتراسیون دیسکی:

فیلتر دیسکی به عنوان یک فیلتر 3 بعدی معرفی می شود، زیرا علاوه بر سطح بیرونی دیسک ها (بعدX وY) عمق داخلی دیسک ها (بعد Z) نیز جزو سطح فیلتراسیون محسوب می شود و این یکی از مزایای فیلتر دیسکی محسوب می شود زیرا به واسطه این مزیت، سطح فیلتراسیون بیشتری را نسبت به فیلترهای توری ارائه می دهد لذا فیلتر دیرتر کثیف می شود یا به بیانی دیگر فاصله بین بکواش ها طولانی تر می شود. که این موضوع باعث کاهش استهلاک سیستم و به تبع آن افزایش طول عمر آن می شود.

از دیگر مزایای پکیج فیلتراسیون دیسکی می توان به جنس آن اشاره کرد، با توجه به اینکه فیلتراسیون یک از اجزایی هست که دائما در آن سیال وجود دارد لذا در صورت فلزی بودن آن در دراز مدت امکان زنگ زدگی و خوردگی وجود دارد اما پکیج های فیلتراسیون دیسکی از جنس پلی آمید و پلی اتیلن هستن که این امر باعث افزایش طول عمر سیستم می شود.

یکی از نکات مهم در انتخاب یک سیستم فیلتراسیون، کاربری آسان آن است و این موضوع در پکیج های فیلتراسیون دیسکی به خوبی قابل لمس است. با توجه به عملکرد ساده آن، نیازی به تکنسین و اپراتور حرفه ای ندارد و ضمن رعایت نکات ریز نگهداری، کاربر می تواند سال ها از سیستم بدون مشکل استفاده کند.

از دیگر آیتم های حائز اهمیت در سیستم فیلتراسیون دیسکی، درجه های متنوع فیلتراسیون و بسیار دقیق آن است. درجه های فیلتراسیون رایج در تولید فیلتر دیسکی در دنیا 5، 25، 50، 100، 130 و 200 میکرون می باشد. این درجات فیلتراسیون به این معناست که به عنوان مثال در یک سیستم فیلتراسیون 130 میکرون، آب خروجی از کلکتور خروجی ذرات بزرگتر از 130 میکرون را ندارند و به طور قطع می توان روی درجه آب فیلتر شده حساب کرد.

 یکی از نکات کابردی پکیج فیلتراسیون دیسکی این است که در زمان بکواش (شستشوی معکوس) سیستم از کار نمی افتد و همزمان عملیات فیلتراسیون نیز انجام می شود.

با توجه به همه مزایایی که در این مطلب به آن اشاره شد، انتخاب فیلتراسیون مناسب هر پروژه به آیتم های زیادی بستگی دارد و کیفیت آب مورد نظر برای فیلتر شدن و همچنین مصرف کننده آب فیلتر شده بایستی توسط کارشناس متخصص این حوزه بررسی شود و یک نسخه کلی جوابگوی همه شرایط نیست. لذا در صورت نیاز به تصفیه فیزیکی آب در بخش های مختلف صنعت و یا کشاورزی می توانید با کارشناسان با تجربه ما در این حوزه مشاوره نمایید و بهترین انتخاب را بر اساس شرایط پروژه مورد نظر داشته باشید.