حاوی 17% گوگرد و 20% پتاسیم محلول در آب . ترکیبات سازنده آن گوگرد پودری، هیدروکسید پتاسیم و سولفات پتاسیم می باشد.
-افزایش مقاومت گیاه در برابر تنش های زنده و غیر زنده محیطی.
-افزایش طعم و مزه محصولات (به ویژه سیر، پیاز، کلم و غیره).
-افزایش رنگ پذیری و بازارپسندی میوه ها.
-کاهش PH خاک و افزایش قابلیت جذب عناصر غذایی از خاک.
-جلوگیری از ترکیدگی میوه به ویژه حبه های انگور.
-فاقد کلر و فلزات سنگین طبق استانداردها.
-حلالیت بالا در آب و قابلیت جذب بالا توسط گیاه.
دستور العمل مصرف این کود در جدول ذیل برای شما عزیزان قرار داده شده است.
دیدگاه خود را بنویسید