حاوی 15% نیتروژن، 5% فسفر قابل استفاده و 30% پتاسیم محلول در آب . ترکیبات سازنده آن اوره، نیترات پتاسیم، مونو آمونیوم فسفات، مونوپتاسیم فسفات و سولفات پتاسیم می باشد.حداقل حلالیت این محصول در آب در دما 20 درجه سانتی گراد، 243 گرم در لیتر می باشد.
-حلالیت بالا.
-بهبود رشد و توسعه محصولات کشاورزی به ویژه در مرحله تشکیل و رشد میوه و دانه.
-افزایش کیفیت و عملکرد محصولات زراعی و باغی.
-افزایش رنگ آوری و بازار پسندی میوه ها و همچنین افزایش درصد روغن در دانه های روغنی.
-افزایش پر شدن دانه در غلات و افزایش کیفیت علوفه.
-افزایش مقاومت گیاهان در برابر آفات، بیماری ها (قارچی و باکتریایی) و تنس های محیطی نظیر خشکی، شوری و سرما.
دستور العمل مصرف این کود در جدول ذیل برای شما عزیزان قرار داده شده است.
دیدگاه خود را بنویسید